Beste Leden,

Door de corona perikelen kon onze Show vorig jaar helaas niet plaatsvinden en daarom zijn we zeer verheugd dat we u dit jaar weer kunnen uitnodigen voor onze jaarlijkse keuring op zaterdag 11 september 2021. Wij zullen ivm Covid-19 de richtlijnen van het RIVM aanhouden die dan gelden. De Show zal ook dit jaar plaatsvinden bij Manege de Nieuwe Heuvel, Oude Arnhemseweg 101 te Lunteren. De bedoeling is dat de Show buiten zal plaats vinden en bij hoge uitzondering door extreme weersomstandigheden verplaatst wordt naar binnen.

Ook dit jaar is er weer een digitale inschrijfmogelijkheid via onze website. Deze staat vanaf vandaag open. Uw inschrijving moet uiterlijk 8 augustus 2021 bij ons binnen zijn, want u begrijpt dat wij naar aanleiding van de inschrijvingen de indeling moeten maken.

Het bijgevoegde informatieblad is geheel gewijd aan de verschillende klassen en wat je als deelnemer moet weten.

Ruiters en amazones kunnen in de verschillende dressuurklassen weer laten zien wat hun paard in zijn/haar mars heeft onder het zadel. Inschrijving is mogelijk op B, L, M en Z niveau. In de rubriek Originaliteit kunt u bijvoorbeeld een Kür op Muziek laten zien of iets anders origineels.

Tevens stellen we ook dit jaar de inschrijving weer open voor leden én niet-leden. En voor alle paarden met een Shire Horse Society paspoort of ander soort Heavy Horse. Dat betekent dat ook paarden met een NB (Non-Breeding) paspoort mee kunnen doen. Net als A-register of B- register merries, of hengsten die nog niet zijn goedgekeurd voor de dekdienst en nog een C- nummer hebben. Deze vallen allemaal in de klasse “Heavy Horses”.

Mocht u een klasse willen sponsoren met een bedrag naar keuze, meldt u zich dan bij het secretariaat. Gulle gevers zullen, naar wens, in het programmaboekje en door de speaker worden vermeld.

De inschrijfformulieren vindt u middels een link op de homepage van de website. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om u digitaal aan te melden, dan kunt u zich melden bij één van de bestuursleden die het aanmelden dan voor u kunnen verzorgen.

Graag tot ziens op 11 september a.s. in Lunteren.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Aline Molenaar

 

 

18 februari 2022

Algemene leden vergadering

De Nieuwe Heuvel, Lunteren

 

10 september 2022

Nationale Shire Show NL

De Nieuwe Heuvel, Lunteren

 

meer...